Tevreden klanten


Delphine Van Belleghem, Freelance social media professional & communicatie consultant, 20/06/2018 (via LinkedIn): "Fijne vlotte samenwerking voor het aanmaken van mijn Algemene Voorwaarden als Freelancer!"

Chemistri Medical Writing, 03/09/2018: "Als consultants in de farmaceutische sector contacteerden we Eveline om een gecompliceerd internationaal contract na te kijken. De communicatie met haar verliep zeer vlot en efficiënt en ruim binnen de vooropgestelde tijd stuurde ze haar grondige feedback door. Wij zullen in de toekomst zeker op haar beroep blijven doen!"

Nele Colle, Professional Organizer - Opruimcoach, 18/09/2018: "Ik contacteerde Eveline voor een kleine vraag, maar ondertussen kan ik bij haar terecht voor al mijn juridische vragen. De communicatie via mail verloopt heel vlot en correct. Je weet wat je kan verwachten en daar hou ik van. Eveline denkt me je mee, is een objectieve blik van buitenaf en zoekt samen met jou naar de best passende formule."

Dentaaltechnicus Ward Vergote, 05/01/2019: "Dank aan Eveline van eLegal Consulting om onze website in orde te stellen tegenover de GDPR-wetgeving. Met het websitepakket (privacy policy, cookie policy en website gebruikersvoorwaarden) kunnen we op een vlotte, eenvoudige en betaalbare manier met een gerust gemoed verder ondernemen."

Samia Wielfaert en Sofie Mons, 'T Fundament, 7/12/2018: "We leren Eveline kennen als een integere, correcte en intelligente vrouw. Ze neemt de tijd om haar klant te leren kennen, stemt haar aanpak af en bekijkt waar jij je als klant het meest comfortabel bij voelt. Eveline vertrekt steeds vanuit de strengste aanpak, met als doel jou optimaal te beschermen. Ze stelt de juiste vragen, denkt mee en toont zich voldoende kritisch waardoor ze een ideaal klankbord is."

Stefanie Baert - Foodlove, 09/01/2019: "Eveline is de geknipte juridische partner voor het nalezen van cruciale contracten. De communicatie verliep erg vlot, duidelijk, vriendelijk en correct. Haar werk is grondig, uitgebreid toegelicht en ruim binnen de vooropgestelde deadline afgeleverd. Ze heeft duidelijk kennis van zaken en weet deze kennis ook begrijpbaar te maken voor een juridische leek. Ik kies voor toekomstig juridisch advies met veel overtuiging opnieuw voor eLegal Consulting. Bedankt Eveline!"

Novellas Healthcare, 30/10/2019: "Wij doen regelmatig een beroep op eLegal Consulting voor het nazien van contracten of voor juridisch advies in het kader van een specifiek project zodat we met juridische kennis van zaken rond de onderhandelingstafel kunnen zitten. Een aanrader!"

Nele Van Hoecke - Securex, 27/03/2020: "Wij doen regelmatig beroep op Eveline voor juridisch advies en voor hulp bij het opstellen van juridische documenten. De samenwerking verloopt steeds zeer vlot, professioneel en aangenaam met tevreden klanten tot gevolg. Eveline heeft een goed inzicht in de situatie en heeft telkens een grondige feedback. Wij zullen zeker nog beroep doen op haar in de toekomst." 

OfficeCare, 10/11/2020: "Een juriste die steeds het beste voor haar klanten wil! Als KMO is het belangrijk een raadsvrouw te hebben die meedenkt. Dat hebben we bij eLegal Consulting absoluut gevonden. Een dikke pluim en bedankt!"

 

 

 • Elegal Consulting Diploma Bachelor In De Rechten

  Elegal Consulting Diploma Bachelor In De Rechten

 • Elegal Consulting Diploma Master In De Rechten

  Elegal Consulting Diploma Master In De Rechten

 • Elegal Consulting Diploma Master In Het Vennootschapsrecht

  Elegal Consulting Diploma Master In Het Vennootschapsrecht

   

  Expertise

  Corporate

  Lees meer

  Commercial

  Lees meer

  Meest gevraagde documenten + prijs

  Lees meer

  Juridisch vertaalwerk

  Lees meer

  Hoe u eLegal Consulting kunt bereiken:

  CONTACT

  CONTACT
  Mail mij via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  ONDERNEMINGS-GEGEVENS

  eLegal Consulting BV
  Losschaardstraat 38
  8550 Zwevegem
  BTW BE 0750.481.080
  IBAN BE24 3632.0012.0538
  • eLegal Consulting: your online freelance legal counsel