Wie?

Wie?

Als juriste bied ik het 'ontastbare' aan. Juridische diensten kunnen nu eenmaal niet geproefd, gevoeld, geroken worden teneinde de kwaliteit te beoordelen.

Ik zet mijn standaarden evenwel hoog.

Confidentialiteit draag ik hoog in het vaandel, de nieuwste wetswijzigingen/rechtspraak/rechtsleer volg ik van dichtbij op en streef telkens weer opnieuw naar de hoogste kwaliteit.

Met eLegal Consulting wil ik tegemoet komen aan de toenemende vraag naar transparantie, flexibiliteit en toegankelijkheid.

Daarom ga ik met eLegal Consulting net dat stapje verder dan vele concullega's: pure online ad hoc juridische dienstverlening en dit zo veel als mogelijk aan vaste prijzen.

Vandaar dan ook de naam van mijn onderneming: 'eLegal Consulting'.

Intussen heb ik bijna 10 jaar ervaring in het handels- en vennootschapsrecht.

Mijn carrière in een notendop:

- Consultant Deloitte dienst vennootschapsrecht;

- Advocate ondernemingsrecht te Gent;

- In-house juriste voor internationale bedrijven

Naast mijn gewone rechtendiplomas van de UGent/Université Paris 1 Panthéon-Sorbonne, heb ik ook een LLM in het vennootschapsrecht van de KUL op zak.

Zie mijn LinkedIn profiel via de knop hieronder.

Read more


Missie

Missie

eLegal Consulting verleent kwalitatieve juridische diensten met betrekking tot alle aspecten van het ondernemingsrecht en is in staat u gemoedsrust te bieden aan competitieve prijzen. Gelet op de internationale ervaring voorziet eLegal Consulting tevens in vertalingen van juridische documenten.


Visie

Visie

eLegal Consulting streeft er naar een drijvende kracht te zijn in de ontwikkeling van een freelance markt voor de juridische sector.

Studies tonen aan dat in onze steeds groter wordende screen-connected wereld de freelance dienstverlening een steeds groter belang krijgt. Toch lijkt de juridische dienstverlening achter te hinken op vlak van technologie en flexibiliteit.

eLegal Consulting is ervan overtuigd dat de freelance dienstverlening voorziet in de toegankelijke aanpak waar vele ondernemers en kleine en middelgrote ondernemingen op zoek naar zijn, ook voor juridische kwesties.

eLegal Consulting is klaar om deze alternatieve vorm van juridische dienstverlening naar een hoger niveau te tillen, u ook?

 

 

Expertise

Corporate

Lees meer

Commercial

Lees meer

Meest gevraagde documenten + prijs

Lees meer

Juridisch vertaalwerk

Lees meer

Hoe u eLegal Consulting kunt bereiken:

CONTACT

CONTACT
Mail mij via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ONDERNEMINGS-GEGEVENS

eLegal Consulting BV
Losschaardstraat 38
8550 Zwevegem
BTW BE 0750.481.080
IBAN BE24 3632.0012.0538
  • eLegal Consulting: your online freelance legal counsel