boeken klein

CORPORATE

 

Via deze diensten wenst u eLegal Consulting u bij te staan in de zaken die verband houden met het 'leven' en de 'organen' van de vennootschap. 

  • Oprichting van vennootschappen en VZW's

Bij de oprichting van vennootschappen en VZW's komen heel wat zaken kijken. eLegal Consulting kan u begeleiden in het ganse proces.

Daarbij wordt een duidelijk overzicht gegeven van wat precies allemaal moet worden geregeld. Dit niet enkel vóór oprichting (bv. opmaak financieel plan door accountant, correspondentie met notaris), maar ook ná oprichting (bv. inschrijving UBO-register, inschrijving bij de Kruispuntbank van Ondernemingen). 

Nog niet zeker welke soort vennootschap u nodig heeft, of de ondernemingsnaam die u in gedachten heeft nog wel beschikbaar is, of misschien wilt u gewoon aftoetsen wat een bepaalde clausule nu precies betekent?

Ik kan met u mijn vaste vragenlijst en check list overlopen en u bijstaan in de correspondentie met de verschillende spelers. 

  • Aandeelhoudersovereenkomst

Leg de afspraken tussen de vennoten/aandeelhouders mooi vast in een overeenkomst! In een aandeelhoudersovereenkomst kunnen heel wat zaken aan bod komen. Veel gevraagd zijn bepalingen omtrent de overdracht van aandelen, een niet-concurrentiebeding etc. Samen kunnen we eens overlopen hoe u de relatie zelf ziet en welke extra zaken mogelijks wenselijk zijn.

  • Bestuurdersovereenkomst
  • Nazicht van uw inschrijving bij de Kruispuntbank van Ondernemingen
  • Corporate housekeeping zoals opmaak van notulen van het bestuur, algemene vergadering
  • Eerstelijnsadvies in geval van vennootschapsgeschillen

eLegal Consulting werkt samen met externe dienstverleners waarin zij het volste vertrouwen heeft in geval uw zaak ook andere takken van het recht behelst.

 

Expertise

Corporate

Lees meer

Commercial

Lees meer

Meest gevraagde documenten + prijs

Lees meer

Juridisch vertaalwerk

Lees meer

Hoe u eLegal Consulting kunt bereiken:

CONTACT

CONTACT
Mail mij via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ONDERNEMINGS-GEGEVENS

eLegal Consulting BV
Losschaardstraat 38
8550 Zwevegem
BTW BE 0750.481.080
IBAN BE24 3632.0012.0538
  • eLegal Consulting: your online freelance legal counsel