eLegal Consulting vierde tijdens de maand mei haar 3-jarig bestaan!


 

Beste bezoeker,

eLegal Consulting vierde tijdens de maand mei haar 3-jarig bestaan!

Onze trouwe klanten en vaste partners werden getrakteerd op een geschenkpakket met een lekkere en gezonde portie ‘brain food’; dit ook als extra stimulans tijdens deze bijzondere periode.

Het was tevens de ideale gelegenheid om al onze cliënten en vaste partners nogmaals van harte en oprecht te bedanken voor deze voorbije 3 jaar en onze samenwerking!
 
De komende periode blijven we investeren en inzetten op kwaliteit, transparantie, toegankelijkheid en een verstaanbare communicatie. We zijn ook overtuigd voorstander van pro-actief denken én handelen op juridisch gebied. Door onze anticiperende manier van aanpakken maken we ondertussen het nodige en betaalbare verschil voor bedrijven die beroep doen op ons aanbod van ad hoc juridische ondersteuning en adviezen.

Alvast nog een een tipje van de sluier:
Later dit jaar hebben we bij eLegal Consulting een interessante uitbreiding van het dienstenpakket ingepland. We zijn ons nu volop aan het organiseren om deze services op punt te zetten en kijken er enorm naar uit om de nieuwe concepten te kunnen voorstellen. Door ons aanbod uit te breiden kunnen we onze cliënten nog beter ondersteunen met een degelijke en alternatieve juridische dienstverlening.

We houden jullie op de hoogte en tot binnenkort!

Met vriendelijke groeten,

Eveline

  • eLegal Consulting: your online freelance legal counsel